GS_RagnaRapport/Oppsummering fra ØFK1 - 2011

Årets første jaktprøve er over. ØFK1 gikk av stabelen 30.9-2.10. Prøven var i år tildelt CACIT og vi valgte av den grunn å la den gå over 3 dager. Fredagen hadde vi ute 59 hunder til kvalifisering i VK. Fra disse 3 partiene skulle inntil 18 hunder til finale på lørdag. Morsomt for klubben var at alle 3 kvalifiseringspartiene ble vunnet av hunder fra ØFK. P Pavlov til Birgit Ording, ES Frey til Vidar Antonsen og SV Tussa til Lone Gudim tronet på toppen av hver sin pall!

Lørdag var det 17 hunder som hadde kommet til finale. Denne dagens lykkelige vinner var også et medlem av klubben. Thomas Hladik hentet hjem 1VK med Cacit til Budalens Ranga-Rokk! En stor prestasjon som også utløste jaktchampionatet for Ragna. Vi gratulerer!

Lørdag og søndag var for øvrig viet starter i UK og AK. Antall premieringer kunne godt ha vært høyere, men når jeg studerer kritikkene var det ikke mange hunder denne helgen som ikke hadde sjans(er) på fugl. Premieringsprosenten ble på 17, det er vel ganske normalt.

Teknisk fungerte arrangementer knirkefritt takker være gode medhjelpere i sekretariatet. Paal Olaussen, Freddy Antonsen og Vidar Magnussen bidro slik at etterarbeidet etter prøven ble minimalt. En stor takk også til dommerne som bidro. Grunneiere takkes også for velvillig bidrag med terreng.

Økonomisk ser arrangementet ut til å ha gitt et godt bidrag til klubbens økonomi, regnskap og overskudd er sendt kasserer, penger er motvillig overført til NKK og alle andre steder som skal ha pengene våre!

Fredrikstad, 4. oktober 2011

Tom Erik Øygard
Prøvens leder

Leter du etter noe?

180x500-Stott-oss_med_din_Grasrotandel
 

Samarbeidspartnere

LOGO RC 485

 

 

 

 

Ledig annonseplass
Kontakt
dersom du ønsker
å annonsere her!