Alle som er påmeldt har fått plass på prøven. Vi avventer nærmere informasjon fra NKK/FKF på mandag før vi legger ut partilister og tar en beslutning på om vi kan gjennomføre ØFK 1. 

Østfold Fuglehundklubb ønsker velkommen til lavlandsprøve med oppmøte på Klubbhuset, adressen er Skjellinveien 38, Sellebakk. Opprop er kl. 08:00 begge dager. Det er satt ut godt med fugl, fasaner og rapphøns i fine lavlandsterreng.

Påmelding gjøres elektronisk på www.nkk.no, bruk "Min side". Der velges klasse og dag; UK og AK lørdag og søndag, VK søndag.

Opprinnelig frist 13.9 er utsatt til 26.9. Husk at utsatt betyr venteliste til det eventuelt blir plass etter de som har meldt på innen fristen.

Lister legges ut på nettsiden vår og FB etter hovedfristen.

Forespørsler om endringer sendes på mail til:

Dette gjelder også ved trekking av hund. Veterinærattest sendes til samme adresse hvis hunden trekkes pga. sykdom. Løpen tispe; egenerklæring.

Husk å ta med registreringspapirer og gyldig vaksinasjonsattest. Sauebevis må også medbringes da det er sau på noen av terrengene.

ØFK minner også om at egentrening i våre prøveterreng ikke er tillatt og vil føre til utestengelse fra våre arrangementer.

Velkommen til Østfold!

Skjema for egenerklæring løpetid og jaktprøvereglement finnes her:

Parkeringsavgift kr 50,- i alle terreng betales til VIPS 20300 eller kontant til dommeren. 

Venteliste og partiliste er nå lagt ut på "Nedlasting":

Leter du etter noe?

180x500-Stott-oss_med_din_Grasrotandel
 

Samarbeidspartnere

 

Ledig annonseplass
Kontakt
dersom du ønsker
å annonsere her!