Jan og Gry

Vi takker alle som har vært med og skapt et godt hundemiljø i ØFK. Hunde-reisen begynte i november og blir avsluttet nå til Sant.Hans. 

Gry og jeg sammen med dere, håper og tror vi har gitt hverandre påfyll når det gjelder lydighet,apport og utstilligsteknikk. Vi synes også har vi hatt det flott i sammen med dere!

Lykke til om dere skal på fuglehundprøve, på jakt, hund i hverdagen eller apportprøve.

Vi vil selvsagt fortsette med dette senere.

Mvh Gry og Jan

 

La meg fortelle en liten regnværs historie som ennå ikke er avsluttet. Det gjelder om og være sender eller mottaker som vi bruker under hundetrening. 

Hvis en sender er klar og tydelig vil mottakeren lettere oppfatte signalene. Det jeg vil fortelle handler om meg selv som hundeeier og hjelp fra en god nabo. 

Til og legge ut slepespor av rype for trening.

Rypa som skulle legges ut ved enden av slepesporet så ikke veldig kjekk ut lenger så jeg så jeg brukte tape fra brystet til halefjærene, så ble vi enige om slepet, vinkler, markeringer i vinkler, og en plast pose i treet der rypa skulle ligge på bakken.

Dette var det andre sporet Chanto noensinne hadde gått så jeg ville følge godt med. Chanto ble sluppet, og sporet ble fulgt, jeg sprang etter for og følge med. I enden av sporet så jeg Chantho hoppet høyt opp i et tre, jeg sprang og når jeg kom fram fikk Chanto tak i rypa og den ble fort fortært med tape og og andre ting som tilhører en rype.

Plastposen var lagt på bakken.

Sånn kan det når en dårlig sender gir signaler til en dårlig mottaker!

Konsekvensene ble store av dårlig kommunikasjon. Jeg hadde en dårlig følelse det med tapen og 10 dager etterpå var det like før Chantho dro til de evige jaktmarker.  Skal forhåpentligvis hente han på en dyreklinikk i dag.

Jeg får jo igjen spørsmål av Solveig, hva er det neste og jeg må svare, det blir noe neste ,men jeg vet ikke hva.

Sånn kan det gå. Chanto fikk en fin premie på apportprøven men det er en annen sak.

 

God sommer!

Leter du etter noe?

180x500-Stott-oss_med_din_Grasrotandel
 

Samarbeidspartnere

LOGO RC 485

 

 

 

 

Ledig annonseplass
Kontakt
dersom du ønsker
å annonsere her!