Dugnaden pågår for fullt, vi har nå fått koblet til vann og kloakk. En stor milepel. Alt blir mye lettere nå med vann og kloakk. Det er bygget inn to toalettrom. Kjøkken er snart ferdig pusset opp.

Hovedsalen er ferdig utvidet og rommet begynner å ta den form vi har planlagt. Dette har gitt mye bedre plass til våre fremtidige klubb- og årsmøter.

Dere kan bare glede dere til å se klubbhuset. For de av dere som ønsker å komme en tur innom – uten nødvendigvis å tenke dugnad, men bare for å se, så er dere hjertelig velkommen. Dere kan bare ringe Terje 90921956 eller Finn på 90858624 så vil vi kunne si om det er folk til stede respektive dag.

Det som fortsatt er kritisk er å få tak i en ELEKTRIKER. Så igjen vil vi henstille til klubbens medlemmer å finne en som kan være behjelpelig. Hvis dere har noen på hånden er det bare å ringe til Terje L. Johannessen på telefon 90921956

I løpet av januar/februar starter arbeidet med å felle trær på klubbhusets område. Vi har planer om dressurområde der. Her trenger vi alle gode krefter hva angår mennesker som håndterer motorsag, være med å kløve samt legge opp ved.

Vi håper mange vil møte opp til dette arbeidet. Vidar Magnussen er ansvarlig for dette arbeidet og dere som ønsker å bidra kan ringe han på telefon 95780469.

Når vi er ferdige innvendig så trenger vi hjelp til å rydde, vaske etc. Dette kommer vi tilbake til når vi er klare for det.

Og så til vår innsamlingsaksjon. Vi har så langt fått inn kr. 24.759,-

Vi takker så mye for det som, så langt, er kommet inn. Dette er kjempeviktige bidrag som kommer godt med i vedlikeholdsarbeidet. Det gjenstår kr. 42.541,- til vårt mål om å skaffe nok midler til utvendig panel og vinduer. Husk vi trekker 1 vinner for to til en middag for de som betaler innen 31.01.18

 Vi håper jo at dere som så langt ikke har gitt gjør dette til klubbens beste. Beløpet pr medlem satt vi til kr. 225,- Men det er selvfølgelig lov til å gi mer.

 Du kan betale inn til Vipps 20300 eller konto 1000 3109343.

 Til slutt vil vi innby dere til en klubbkveld i slutten av januar, begynnelsen av februar til en hyggelig kveld og idedugnad på hvordan vi kan utnytte «lokalet»

 Til slutt må dere ha en riktig god jul og et godt nytt år

 

Med vennlig hilsen

 

Klubbhuskomiteen

Leter du etter noe?

180x500-Stott-oss_med_din_Grasrotandel
 

Samarbeidspartnere

 

Ledig annonseplass
Kontakt
dersom du ønsker
å annonsere her!