I samarbeid med NVK Østfold har vi gleden av å invitere til samlinger med fokus på grunndressur, kontakt og sosialisering. Første samling er mandag 18. mars, og deretter samles vi hver mandag fremover frem til sommeren. Vi møtes på vårt klubbhus, som ligger i Skjelinveien 38 på Torp. Oppmøte klokken 18:00, hvorpå ekvipasjene registreres. Treningen starter klokken 18:30.

Vårt mål er å komme sammen og trene hund, dele erfaringer og kunnskap, og ikke minst ønsker vi å ha det hyggelig i godt selskap. Dette vil vi ha fokus på: Grunndressur, kontakt, sosialisering, sitt, innkalling, lineføring, apport mm. Vi vil presentere forskjellige metoder. Forøvrig er vi lydhøre for deltagerens ønsker og behov.

Ingen aldersgrense på to eller firbente. Kom som du er, med  mye, lite eller ingen erfaring, dette krever ingen forkunnskaper.

Pris for alle gangene er 300 kr.

Alle type hunder er velkommen. Blir det mange hunder, deler vi gruppen etter alder og ferdigheter. Ta med deg noe å drikke til deg og hunden, husk godbiter dersom du benytter dette i trening. 

Håper dette er en aktivitet mange ønsker å delta på!

#styret 

 

Leter du etter noe?

180x500-Stott-oss_med_din_Grasrotandel
 

Samarbeidspartnere

 

Ledig annonseplass
Kontakt
dersom du ønsker
å annonsere her!