Innmelding av resultater foregår ved å fylle ut vårt registreringsskjema og sende det inn. Deretter blir resultatskjemaet oppdatert av styret og alle kan se oversikten her på hjemmesiden.

Husk fristen for å melde inn resultater! Resultatene må meldes inn innen tre - 3 - uker etter prøvestart. 

Registrer resultat ->

OFK_Logo

 

En cup for ØFK sine medlemmer for å fremme deltagelse på jakt- og apportprøver, samt ØFK sin utstilling.

For å delta i ØFK-Cup trenger ikke hundene å være utstillingspremiert, men for å vinne tittelen årets hund må hunden ha deltatt på ØFK sin utstilling.

Cupen går over hele året fra 1.1 til 31.12. og premie i utlandet teller også med. Når prøvesesongen er slutt regnes resultatene sammen. Vinnerne i hver klasse får premie fra ØFK som deles ut på årsmøte.

Les mer …

Etter at resultatet er meldt inn, blir de gjennomgått og publisert av styret i ØFK. Det vil derfor kunne ta litt tid før resultatene blir synlige.

 

Les mer …

ØFK Cup 2019 har blitt en spennende konkurranse for våre medlemmer og en fantastisk arena og kunne se hvor godt det blomstrer i klubben vår.  Ved å endre fokus fra våre gamle vandrepremier til nå å kun ha fokus på våre medlemmers hunder innen de forskjellige kategoriene, er det flott å se hvor mange aktive og dyktige medlemmer vi har som representerer klubben vår.

Les mer …

Leter du etter noe?

180x500-Stott-oss_med_din_Grasrotandel