Nyhetsarkivet

Bruk søkefeltet for å finne aktuell informasjon

Ny samarbeidspartner: Jakt & Villmark
Foto: Jakt & Villmark
Featured

Ny samarbeidspartner: Jakt & Villmark

Vi har gleden av å introdusere Østfold Fuglehundklubb sin nye samarbeidspartner hvor du nå kan handle både i butikk og på nett. Jakt & Villmark i Rakkestad leverer alt innen jakt, fiske, hund og turutstyr.

ØFK ønsket å støtte det lokale næringslivet, så tre ivrige ØFK-jenter tok turen til Rakkestad sentrum etter å ha avtalt tid for et møte med en mulig ny samarbeidspartner. Gleden var til å ta og føle på når vi gikk over dørstokken på et av de eldre ærverdige husene i Rakkestad. Her var det virkelig en butikk som falt i smak; Oversiktlig, ryddig og fresht – og i tillegg et hyggelig personale. Dette tenkte vi virkelig er noe for ØFKs medlemmer!

Butikken tilbyr et godt og spisset sortiment for enhver smak. Og det de ikke har i butikken det kan de prøve å skaffe til veie. Så her er det service på høyt plan, fra Jim Valleraune og Torkel Nærby.  Vi ser frem til å samarbeide med Jakt & Villmark - en superhyggelig butikk som ligger i sentrum av Rakkestad. 

Alle ØFKs medlemmer vil i etterkant av Fuglehundens dag motta en klubbmail med info om årets rabattkode. I mellomtiden ta turen innom butikken og-/eller hjemmesiden deres. 

Tusen takk for engasjementet til Allison og Camilla – klubbens to nye sponsordronninger. 

For styret i Østfold Fuglehundklubb
Kristina