Østfold Fuglehundklubb ønsker deg velkommen som deltaker på vår utstilling for stående fuglehunder (gruppe 7) på Hafslund Hovedgård i Sarpsborg søndag 10. juni kl. 10:00!

Årets dommere er Svein Norang som dømmer Engelsk setter og Gordon setter, og Oscar W. Nilsen som dømmer de øvrige rasene i gruppe 7.

Påmelding til utstillingen går gjennom NKK på WEB. Fristen er 28. mai 2018. Se terminlisten ved å trykke her.

En liten huskeliste til dere som skal delta på utstillingen:
- husk for all del hunden, mat og vann og evt annet utstyr til denne.
- stol, vi har i år ikke tilgang på møblementet vi har brukt tidligere
- godt humør og god stemning


Nok en gang er det Royal Canin som står for premiene på utstillingen!

 
På utstillingen har vi også:

- Valpeshow for hunder i gruppe 7, alder fra 4 til 9 mnd. Påmelding på stedet.
Gebyr kr 100,-.


- Barn og Hund; uformell konkurranse for de håpefulle. Påmelding på stedet.
Gebyr kr 100,-.


- Apportkonkurranse. Her kan alle som har deltatt på utstillingen konkurrere. Påmelding på stedet. Gebyr kr 100,-.


- Utstillingens raskeste hund!. Dette er en innkallingsøvelse, hvor alle som har deltatt på utstillingen kan konkurrere. Det kalles inn fra 40-50 meter. Heder og ære venter for den raskeste! Påmelding på stedet, gebyr kr 50,-.


Sølvfasanen
bør være kjent for alle. Det er en årspremie i sølv med en høy verdi. Statuttene er slik at resultatet fra utstillingen sammen med en av våre prøver teller. Vi oppfordrer alle som har tenkt til å starte på våre prøver til høsten, om å melde på til utstillingen. Da går du ikke glipp av muligheten til å vinne Sølvfasanen.

Nye Bobben er en årspremie oppsatt av Gerd og Ragnvald Thomassen. Det er en krystallblokk med "BOBBEN" som motiv. Statuttene er slik at poengverdi for de 5 beste prøveresultatene inneværende år teller. Du må ha deltatt på utstillingen og på en av våre prøver for å kunne vinne den uten at resultatene behøver å telle.

Engelsk setter-Karaffelen er en vandrepremie av krystall for engelsk setter på utstillingen. Gjenoppsatt av Hilde og Knut Albech. Går til BIR-vinneren for engelsk setter.

ØFKs Utstillingspokal - Vandrepremie i sølv til vinneren av utstillingen.

Bli med på utstillingen! Det er viktig å delta for å ha muligheten til å konkurrere om årspremiene og klubbens vandrepremier for øvrig. Dersom flere hunder står likt med tellende resultat for å kunne vinne vandrepremie oppsatt på våre prøver, vil utstillingspremien telle. Ved likt utstillingsresultat vil premiering oppnådd på vår utstilling ha fortrinn.

Møt frem til en hyggelig dag med sosialt samvær, og sosial trening for både to- og firbente.Styret i ØFK

Leter du etter noe?

180x500-Stott-oss_med_din_Grasrotandel
 

Samarbeidspartnere

 

Ledig annonseplass
Kontakt
dersom du ønsker
å annonsere her!