Østfold Fuglehundklubb

Østfold fuglehundklubb inviterer til jaktprøve lavland den 28.-30. september 2018. Prøven avholdes i ytre Østfold, og oppmøte er klokken 08.00 på Hafslund hovedgård i Sarpsborg alle tre dager.

Alle som har meldt seg på prøven fredag 28 september har kommet med. Når det gjelder lørdag og søndag, så mangler vi per dags dato dommere. Det er derfor foreløpig uvisst hvor mange partier som får starte disse to dagene. Vi jobber med å få tak i flere dommere, og partilister blir lagt ut i slutten av denne uken. Dersom du er dommer og har ledig kapasitet en eller flere av dagene og ønsker å dømme, setter vi pris på om du kontakter prøveleder.

Den ordinære påmeldingsfristen gikk ut den 11. september, men det er utvidet påmeldingsfrist frem til 25. september, påmelding på www.nkk.no. Påmelding koster da 50,- mer enn ordinært.

Det finnes noen rom tilgjengelig på Hafslund hovedgård for deltakere på prøven. Forøvrig finnes det både campingplasser, moteller og hoteller i mer eller mindre umiddelbar tilknytning til Hafslund hovedgård hvor oppropet som nevnt finner sted.

Dersom påmeldt tispe får løpetid i tilknytning til prøven, må dette skjema fylles ut. http://media.fuglehundklubben.no/2016/04/Egenerklaering_lopetid.pdf Du får da refundert 75% av påmeldingsavgiften.

Adressen til Hafslund hovedgård er Statsminister Torps vei 2, 1722 Sarpsborg

Ved spørsmål, kontakt prøveleder Ola Jaavall på mail:

Leter du etter noe?

180x500-Stott-oss_med_din_Grasrotandel
 

Samarbeidspartnere

LOGO RC 485

 

 

Ledig annonseplass
Kontakt
dersom du ønsker
å annonsere her!