ØFK Samarbeidspartnerprogram 2019:

 

I år skal Østfold Fuglehundklubb (ØFK) igjen arrangere NM Lavland for fuglehunder. Etter å ha arrangert NM både i 2013  og 2016, har Norsk Kennel Klubb (NKK) og Fuglehundklubbenes Forbund (FKF) atter en gang valgt Østfold som arena for mesterskapet.

Dette viser at ØFK har den kompetanse som kreves for å gjennomføre et mesterskap av et slikt kaliber og at klubbens ambassadører utstråler de verdier ØFK ønsker å stå for og som NKK, FKF og deltakere ønsker å assosiere seg med.

Kort om tall rundt NM Lavland:

·       4 dagers prøve

·       Holdes fra aktivitetsbyen Fredrikstad

·       Media dekning

·       400 deltakere

·       200 tilskuere

·       15000 ”followers” på nettsiden

·       9700 lesere av tidsskriftet Fuglehunden

·       50 ildsjeler

·       8 velvillige terrengeiere

·       48 dommere

·       50 hotellrom

 

VI GLEDER OSS!

•       Å være deltaker, ildsjel eller samarbeidspartner i et NM arrangement kan medføre at man blir kastet mellom håp og fortvilelse. Det vil være små marginer; første eller andre hund til fugl i samslipp skiller drømmen om en NM tittel.

•       ØFK har fokus på å ha det moro på veien.  Det innebærer å ta vare på deltakere, dommere, tilskuere, ildsjeler og samarbeidspartnere uansett resultat.

•       Det handler om full fokus på langsiktige løsninger hvor ØFK prioriterer gode relasjoner med omverdenen, sunn økonomi og klubbutvikling samt utvikle et godt apparat med fokus på den kompetanse jaktutøvelse og fuglehundsporten krever.

•       Vi kan allerede nå begynne å glede oss til 9.-13.oktober hvor stemningen blant deltakerne er elektrisk og hvor ca. 2.000 ”pårørende” følger mesterskapet på nett alle dager, fra NM lag torsdag til NM-finale søndag.
 

Ønsker du å være med?

For å kunne arrangere et arrangement av dette kaliberet er vi avhengig av samarbeidspartnere og sponsorer, samtidig så gir akkurat dette våre samarbeidspartnere og sponsorer en unik mulighet for å profilere sin bedrift til et aktivt og handlingskraftig miljø, hvor deltakerne ofte er lidenskapelige både innen sin hobby og sin hverdag. 

Profilering i et slikt arrangement gir "direkte kontakt" mot våre deltakere, og i tillegg alle som benytter våre web-sider som sin informasjonskanal før, under og etter arrangementet. 

Vi tilbyr følgende avtale(r) for våre samarbeidspartnere/sponsorer (trykk på bildet for forstørrelse):

Vil du være med? Ta kontakt med:

  • Helge Kristiansen - Mob: 901 60 103
  • Stian Hjemmen - Mob: 469 24 385
  • Stig Svendsen - Mob: 905 65 797

 

Med vennlig hilsen

Østfold Fuglehundklubb

Leter du etter noe?

180x500-Stott-oss_med_din_Grasrotandel
 

Samarbeidspartnere

 

Ledig annonseplass
Kontakt
dersom du ønsker
å annonsere her!