Ønsker du å bli medlem i Østfold Fuglehundklubb? Vi har mange medlemmer i klubben, men vi ønsker alltid nye medlemmer varmt velkommen.

Klubben er for alle med fuglehund eller interesse for hund. Så er du ikke aktiv på prøver eller jakt er du allikevel velkommen her hos oss. Vi har fokus på lavterskel treninger og at det skal være tilbud som passer på alle nivå.

I løpet av året inviterer til ulike treninger, samlinger og medlemsmøter. På treninger med begrenset antall deltakere blir medlemmer av ØFK prioritert.
Klubben har også et eget klubbhus, Helgestua som vi benytter som samlingspunkt. Her er det fine forhold for treninger og hyggelig å være for både to- og firbente. Onsdag formiddager samles en gjeng her for sosialt i tillegg til at de sørger for å holde eiendommen i tipp topp stand. Vi er også heldige å ha en gruppe som bistår ved gjennomføring av prøver og utstillinger.

Som medlem blir du en del av et godt miljø, med en supertrivelig gjeng og god stemning. Også er vi vel allerede godt kjent for Østfolds beste kaffe og vafler fra Toro?

Et medlemsskap koster kr. 300,- pr. år. For innmelding, fyll inn skjema.

Vi ser frem til å bli kjent med deg. Har du spørsmål kan du gjerne sende dette til oss som eget PM.

Vennlig hilsen
Styret i Østfold Fuglehundklubb

Leter du etter noe?

180x500-Stott-oss_med_din_Grasrotandel
 

Samarbeidspartnere

 

Ledig annonseplass
Kontakt
dersom du ønsker
å annonsere her!